Fejléc kezdete
  Tytoo fejléc
J Te most itt vagy: Főoldal > Sablonok

Csillám tetoválás sablonok

A testfestő sablonokkal gyorsan tökéletes mintákat készíthetsz magadnak otthon, vagy akár a vendégeidnek a szalonban.

Válogass több, mint 800 sablon között! Kattints az alábbi kategóriákra!

 
A legnagyobb mintaválaszték!

Közel 400 különböző testfestő sablonból válogathatsz, ami bőséges választékot kínál minden korosztálynak, rengeteg stílusban, lányos, fiús, nonfiguratív, ékszer, esküvői és kifejezetten gyerek mintákból is.

A sablonokat
használhatod csillám tetováláshoz, henna testfestéshez, airbrush tetováláshoz és egyéb testfestésekhez.
Csillám tetoválás sablon

Ezeket a mintákat nem szükséges más mintákkal kiegészíteni, hiszen elegendő a választáshoz.

A sablonokat úgy állítottam össze, hogy a leggyakrabban kért mintákból több forma és méret is legyen (lepkék, sárkányok, szívek, virágok, stb…) de a ritkábban kért mintákból is legyen egy-egy db.

 

3 rétegű testfestő mintasablonok

A testfestő mintasablonok használata gyors, egyszerű és tiszta.

A PVC műanyag mintasablonok egy fehér papírhordozón vannak, ami egy átlátszó védőfóliával van leragasztva. Ezért 3 rétegű mintasablonoknak is nevezik őket.

1. A felső átlátszó réteg nem csak védi a sablont, a minták felragasztásánál összetartja a mintát, így könnyebb őket használni.

2. A mintasablon középen, a két réteg között helyezkedik el.

3. Fehér papír a legalsó réteg, amin a minták vannak. Ez a hordozó réteg.

A mintasablonok használatát a kezdőlapon, fotósorozaton is megnézheted.

Tipp: A sablont általában csak egyszer tudod használni, de ha óvatosan vissza tudod ragasztani a fehér papírra, 2-3 alkalommal is használhatóak. Ezt azonban a bonyolult mintáknál nehéz megoldani, mert könnyen összeragadnak az apró mintarészletek a sablonon a második alkalommal.

Tipp: A testfestő mintasablonokat használhatod Csillám tetoválás, Henna testfestés, airbrush testfestés és egyéb testfestésekre is.

 

Teljes mintaválaszték

Több mint 10 éve foglakozom testfestéssel és látom, milyen mintákat keresnek a vendégek. Pontosan tudom, milyen minták kellenek egy jó mintaválasztékhoz, hogy az emberek 90%-a találjon magának megfelelő mintát. Ez nagyon fontos, hiszen így nem kell találgatnod és olyan mintákból válogathatsz, amiket keresnek a vendégek.

A nálam több év alatt leggyakrabban kért, úgynevezett sláger mintákból válogattam össze az alábbi mintákat. Ezekből, olyan csomagokat állítottam össze, amivel otthon magadnak, és akár a szalonban a vendégeidnek is festhetsz.

A teljes mintaválasztékot sorba rendezve, egyedi kóddal megjelölve találod az oldalon. Ebben a sorrendben találhatóak a minták a webáruházban is. Így könnyen átláthatod és gyorsan kereshetsz a minták között.
  Kedves Zoli!

Nagyon jók a sablonok. Már másodjára rendeltem tőled. Két vendégemnek csináltam tetoválást, de a jövő héten özönleni fognak a szalonomba, lányok, fiúk vegyesen!!! Meg vannak örülve érte!!! Így egyre többen fognak megismerni, és a többi szolgáltatásomat is bátrabban igénybe veszik.

A szállításnál minden oké volt.
Köszönöm Zoli!
Üdv: Erika! (műköröm építő)
 

Állatos minták

Az állatos mintákból több mint 100 félét találsz. A legtöbbször kért állatokból, több méret és forma is létezik. 2011-ben 15db új sablonnal bővült a mintaválaszték. Az új mintákat az alábbi lapokon, piros-sárga új felirat jelzi.

Állatos sablonok minták testfestéshez Állatos sablonok minták testfestéshez
Lepkék, pókok, skorpiók, kígyók, békák, gyíkok, sárkányok. Denevérek, sasok, delfinek, cápák, csikóhalak, kutyák, macskák, lovak, elefántok, bikák, farkasok, párducok, pumák, és oroszlánok

 

 

Vegyes minták

Ami nem állat, vagy nonfiguratív minta az mind ebben a kategóriában található.

Virágos, angyal, ördög sablonok minták testfestéshez Kínai betű, mesefigurák, gyerek sablonok minták testfestéshez
Szívek, virágok, csillagok, keresztek, ördögök, angyalok, tündérek csingiling, és királylányok.
Emblémák, jelek, playboy nyuszi, Hannah Montana, Hello kitty, Mickey egér, Shrek, Micimackó, malacka, verda, mesefigurák, szuperhősök, pókember, superman, batman, koponyák, horoszkópok, kínai betűk.
 

 

Nonfiguratív, díszítő minták

Ezeknek a mintáknak nincs semmiféle jelentése, csak a test díszítésére szolgálnak. Az íves indás minták nőknek, a hegyes szögletes formák főleg fiúknak valók. Ezekből a mintákból az esküvői testfestésekhez is találsz pár szép mintát.

Az esküvői testfestések elkészítéséhez, a nonfiguratív minták alatt külön mintasablonokat is találsz.

Nonfiguratív sablonok minták testfestéshez Nonfiguratív sablonok minták testfestéshez
A függőleges mintákat karra, lapockára, dekoltázsra vagy bokára érdemes tenni.
A vízszintes szimmetrikus mintákat főleg derékra és karra tehetők föl, de egy két minta a bokán, háton, vagy dekoltázson is szépen mutat.


 

Egyedi sablonok gyártása!
Ha nem találsz magadnak megfelelő sablont, elkészítjük neked egyedileg a sablont.
Egyedi sablonok gyártása itt >>

Esküvői testfestés, Kreatív ékszer mintasablonok

A kreatív ékszer mintasablonokat úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legtöbb szabadságot adja a minták elkészítésénél. Egy ékszer mintát több sablonból tudsz összeállítani, így sokkal több különböző forma készíthető el azonos sablonokból.

A mintál használatát leírni picit hosszú lenne, ezért készítettem képeket és egy videót amiben részletesen bemutatom a mintasablonok egyszerű használatát.
 
Esküvői testfestés, kreatív ékszer mintasablonok

Kattints a képre és nézd meg nagyban. Nézd meg a videót, ahol részletesen megmutatom a kreatív ékszer mintasablonok használatát.

A webáruházban a mintasablonokat akár egyesével is megrendelheted. Így csak azokból a mintákból is rendelhetsz, amelyek neked a legjobban tetszenek.

A minták árai nagyságtól függően változnak, általában 100-200 Ft közötti árban van a legtöbb minta.

Azonnal letölthető csillámtetoválási ötletek   

5.000 Ft értékű e-bookot, most INGYENESEN letöltheted!
 
Csillám tetoválás könyv Az itt található mintasablonokból egy e-bookot is összeállítottam, ami nagy segítséget és rengeteg ötletet ad a minták elkészítéséhez.

A PDF e-bookban rengeteg előre összeállított színkombinációt találsz a csillám tetoválások gyors és profi megfestéséhez.

A könyvben felnőtt és gyerekmintákat mutatok a legszebb színösszeállításokkal elkészítve.

Sőt, a minták mellet az elkészítéshez szükséges leírást is pontosan megtalálod. Így Te is elkészítheted a legszebb csillámtetoválásokat.
Az e-könyvet a megadott e-mailcímedre küldjük el.
Ide kérem az e-bookot elküldeni:
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Keresztnév: *
Email cím: *

Mintasablon csomagok


Ha előre összeállított csomagban rendeled meg a mintasablonokat, olcsóbban jutsz a mintákhoz. Minél nagyobb előre összeállított csomagot rendelsz, annál olcsóbbak lesznek a minták. A csomagokat a fenti teljes mintaválasztékból állítottam össze.

  Kedves Zoli!
Nagyon szuperek a sablonok, amiket vettem tőled. Nagyon elégedett vagyok. Mindenkinek szívből ajánlom.
Kovács JánosnéOtthoni csomagok

Ha otthon magadnak, vagy a baráti társaságban szeretnél festéseket készíteni 5 különböző csomagból válogathatsz, amiket nemek (lányos, fiús) és minták szerint csoportosítottam.

Női testfestő minták

12db női testfestő mintasablon található a csomagban.
 
 
Fiús testfestő minták
12db fiús testfestő minta található a csomagban.
 

 
Uni vegyes, nőknek és fiúknak is festhető testfestő minták


12db uni vegyes, nőknek és fiúknak festhető testfestő minta található a csomagban.
 

Nonfiguratív minták: nők és fiúk is használhatják.


12db nonfiguratív, nőknek és fiúknak használható minta található a csomagban.
 

 

Nagy otthoni, vagy kis üzleti sablon szett

Egy olyan minta sablon szettet is összeállítottam, amit otthonra is beszerezhetsz, de kis kezdő üzleti szettként is használhatod.


N1 csomagba a 20db legnépszerűbb Női sláger mintákat tettem.

Ebben a csomagban 20db mintasablon található főleg kis női mintákkal. Ez a minimum mintaválaszték, amivel már profin el tudod kezdeni a csillám tetoválás üzletet.

Ha látod, hogy van igény a festésre, érdemes bővíteni a mintaválasztékot. Erre a lentebb található négy féle, 50db-os mintát tartalmazó üzleti mintacsomagokból választhatsz.

Üzleti testfestő mintasablon szettek

Ha pénzt is szeretnél keresni a testfestéssel, más szempontokat kell figyelembe venned, amelyekhez más csomagokat érdemes beszerezned. A csillám tetoválás fő célcsoportjai a nők és a gyerekek.

Az üzleti csomagoknál, a 2 fő célcsoportra bontott mintákat lehet beszerezni.
1. Női és 2. gyerek minták.

Női mintacsomagok kozmetikusoknak, manikűrösöknek, szépségszalonban dolgozóknak.

Ha ilyen helyen szeretnél a csillám tetoválással foglakozni, főleg női vendégeid lesznek. Ezekre a helyekre a női mintákat tartalmazó sablonkészleteket érdemes beszerezni.

Fontos! Minden sablonkészlet úgy van elkészítve, hogy ha van már csillám tetováló készleted, azokkal is gond nélkül tudod használni.

2db nagy női 50db-os csomagból válogathatsz.
 

Vegyes Női minták K1


A K1 mintacsomagban Vegyes Női mintákat találsz, ami a leggyakrabban kért női mintákból lett összeállítva. Ebből az 50db mintából már bővebb választékot és több stílust tudsz kínálni a vendégeknek.
 

Vegyes Női minták K2

A K2 mintacsomag szintén Vegyes Női mintákat tartalmaz, hasonló mintákkal, mint a K1 de nem ugyanaz. A K1 és a K2 csomagokban nincs 2 egyforma minta, ezért akár mindkettőt beszerezheted.

Tipp: A mintasablon csomagokhoz rendelhetsz plakátot is, így a vendégek jobban látják, és könnyen ki tudják választani a mintákat.


A poszterek nagyok, színesek, szépen kidolgozott grafikával neked dolgoznak. Hiszen felhívják a vendégek figyelmét és eladják a testfestést.

A mintacsomaghoz, mindenképpen érdemes legalább egy posztert választani, amit kirakhatsz az üzlet falára.

A plakátokból több méretben, kül- és beltérre is választhatsz magadnak.
 

 

Gyerek minták

Fesztiválokon, utcán, strandon, rendezvényeken dolgozó testfestőknek.

Csillám tetoválás gyerekeknek

A G1 és a G2 mintacsomagokat akkor érdemes beszerezned, ha olyan helyen dolgozol, ahol vannak gyerekek is.

Mivel a csillám tetoválás fő célcsoportja a nők és a gyerekek ezekkel a mintákkal tudod őket a leginkább megfogni.

Fontos! Ha szalonban dolgozol kozmetikusként, nem szükséges a gyerek mintákból is beszerezned.

Viszont ha olyan helyen festesz, ahol gyerekek is vannak, akkor érdemes a női mintákból is tartani. Hiszen ahol gyerekek vannak, ott biztos lesznek nők is!Gyerek minták G1

A G1 mintacsomagban főleg gyerek mintákat találsz, lányoknak és fiúknak vegyesen. Ha gyerekeknek szeretnél festeni ezeket a mintákat érdemes beszerezned. A G1 mintákhoz szintén rendelhetsz plakátot, ami figyelemfelkelő és megkönnyíti a gyerekeknek a mintaválasztást.
 

 
Gyerek minták G2
Csillám tetoválás gyerek sablonok G2 csomag

Ha szeretnéd a mintaválasztékot bővíteni, a G2 szintén gyerek mintákat tartalmazó sablonokat tudod megrendelni. Ezeken is gyerek minták vannak, de nem egyeznek a G1 mintákkal, ezért a G1 és a G2 mintákból mindegyiket beszerezheted.
 


Tipp: A posztereket és a csomagokat azért állítottam össze, hogy ne kelljen a több mint 300 mintából mindegyiket tartanod. Válaszd ki a célcsoportodnak megfelelő mintacsomagokat a K1, K2, G1, és G2 csomagokból és csak azokat add választásként a vendégeidnek.

A 4db csomagot bárhogyan a variálhatod a célcsoportnak megfelelően. Hiszen nincs két egyforma alakú és méretű minta a posztereken.

Ha kiteszed a posztert, amiről választanak a vendégeid, csak olyan mintákból fognak választani, ami a poszteren van, amiket a csomagban található mintákkal el tudsz készíteni. Így csak azokat a mintákat kell tartanod, amilyen mintákat látnak a poszteren a vendégeid.

Ha valamelyik mintád elfogyna, akkor akár egyesével is feltöltheted a poszteren található mintaválasztékot.

Ezzel a megoldással elég csak a poszteren található 50db mintát tartanod. Így nem szükséges sok pénzt fektetned több száz mintába!

A sablonokat és a sablon csomagokat a webáruházban, külön és csomagban is beszerezheted


Fantasztikus négyes garancia „Fantasztikus négyes” garancia

Szeretnénk garantálni, hogy tőlünk nyugodtan vásárolhatsz és biztosan nem fog csalódás érni! Ezért létrehoztuk a „Fantasztikus Négyes Garanciát”, hogy biztosítsuk azt, hogy minden vásárlónk garantáltan elégedett legyen és biztonságosan vásárolhasson nálunk!

1. Világszintű árgarancia

Garantáljuk, hogy az általunk forgalmazott TyToo termékeket az egész világon nálunk kaphatod meg a legjobb áron! Ha bárhol máshol olcsóbban találod meg, akkor mi annyiért fogjuk Neked adni az adott terméket, amennyiért máshol láttad!

2. Minőségi garancia

Garantáljuk, hogy minden termékünk prémium minőségű és biztonságosan használható. Termékeink bőrbarát és antiallergén alapanyagok felhasználásával készülnek, használatuk nem jelent veszélyt sem gyermekek, sem felnőttek egészségére.

3. Elégedettségi garancia

Garantáljuk, hogy elégedett leszel a termékekkel, az elkészült minták tartósságával, azok egyszerű elkészítésével és az örömmel, amit okozol ezekkel a csodálatos mintákkal.

4. 6 hónap, 100% pénzvisszafizetési garancia

Tudjuk, hogy a legjobb termék sem mindig olyan, amilyet vásárlóként elképzeltél. Előfordulhat, hogy később jössz rá, hogy nem azt vetted, amire szükséged van vagy mást vártál. Azért, hogy semmiképpen ne érjen csalódás garantáljuk, hogy 6 hónapig minden termékünket visszavásároljuk.

+1 bónusz ÖRÖMGARANCIA!!!

Garantáljuk, hogy termékeinkkel garantáltan örömet szereznek és mosolyt rajzolnak annak az arcára, akit megajándékozol!  

Csillámtetoválás.hu
Csatlakozz a csapathoz! Móka, kacagás, nyereményjátékok és akciók várnak! :)
 
 
 

Nem léptél be! Pedig Te üzleti felhasználó vagy!

Ha így adod le a megrendelésed, akkor teljes árban szállítjuk ki.
Kérlek lép be és kedvezményedet igénybe tudod venni!
Email cím:
Jelszó:

2010 - 2015 © Vizolmix Kft. www.csillamtetovalas.hu Minden jog fenntartva!
A weboldalon található képek, szövegek, videók, írásbeli engedély nélkül nem használhatóak fel.